• ул. Биљановска бр. 47 Куманово
  • +389 70 334 212

Оли-Оникс е претпријатие основано на 27.12.1991 vo Kumanovo. Од тогаш па наваму прераснува во една професионална и специјализирана фирма за обработка на сите видови гранит и мермер.

Следете не